Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Odstartovalo natáčení nové řady seriálu Vinaři

27. 06. 2015 | Novinky
První klapka pokračování příběhů moravských Vinařů padla v severočeském kraji. V nové řadě se do Čech přesunulo nejen natáčení, ale i děj seriálu. Diváci se tak mohou těšit na rozmanitější prostředí, ještě více humoru a řadu nových postav.

Vinaři – nové díly:


Dějová linka seriálu Vinaři v nových dílech zavála moravskou vinařskou výpravu v čele s farářem Tomicou (Pavel Liška) do Čech. Diváci se však nemusí obávat, že by přišli o své oblíbené herce z první řady, v seriálu se i nadále budou objevovat hlavní hvězdy jako Václav Postránecký (vinař Bedřich Pavlíček), Hynek Čermák (vinař František Vlček), Tomáš Matonoha (Jakub Hřebec), Lukáš Langmajer (Machr) nebo Lucie Benešová a Pavel Nečas (manželé Taušovi).

Odstartovalo natáčení nové řady seriálu VinařiPrvní řada Vinařů měla u diváků velký úspěch, i já osobně jsem patřil k pravidelným divákům a proto jsem rád, že jsme se dohodli na jejich pokračování,“ řekl u příležitosti první klapky Marek Singer, generální ředitel TV Prima.

Strašně jsem se na natáčení a na tu partu lidí těšil a hlavně si myslím, že scénář udělal další krok k tomu, aby nová série byla ještě lepší,“ navnadil diváky Lukáš Langmajer. „I já se velmi těším na tuto novou sérii, protože ona bude opravdu jiná. My Moraváci z Křetic se v nové řadě přesuneme do Čech, čímž vznikne spousta zábavných momentů,“ doplňuje Václav Postránecký.

Pokračování oblíbeného seriálu Vinaři
uvidí diváci televize Prima už v podzimní sezóně.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Odstartovalo natáčení nové řady seriálu Vinaři:

Odstartovalo natáčení nové řady seriálu Vinaři
Odstartovalo natáčení nové řady seriálu Vinaři
Odstartovalo natáčení nové řady seriálu Vinaři
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !