Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nové Vylomeniny od 24.1. 2014 na Primě

24. 01. 2014 | Televizní tipy
V nových dílech show Vylomeniny na TV Prima opět uvidíme parádní nálož netradiční zábavy a improvizace založené na principu skryté kamery! Postarají se o to nic netušící „obětní beránci“, na které v restauracích číhá záludná dvojice „vylomených“ moderátorů Martin Dejdar a Tomáš Měcháček!

Vylomeniny 24.1. 2014 na TV Prima:


Zajít si do restaurace, zadarmo se najíst, pobavit se u toho a ještě vyhrát 20 tisíc korun? Ve Vylomeninách žádný problém! Stačí splnit pět úkolů, které vám moderátoři Martin Dejdar a Tomáš Měcháček postupně našeptají přes neviditelné sluchátko tak, aby váš spolustolovník absolutně nic nepoznal, a je to vaše!

Nové Vylomeniny od 24.1. 2014 na PriměA že jsou zadané úkoly záludné a někdy i dost škodolibé? Budete se divit, kam jsou běžní smrtelníci v rámci show a výherní soutěže schopní zajít! A budete se u toho samozřejmě královsky bavit!

A jaká je nová řada Vylomenin podle Martina Dejdara? „Určitě je ještě mnohem lepší než ta první řada! My jsme měli trochu strach, protože ty řady se natáčely docela rychle za sebou – ta první řada se dotočila myslím loni koncem května nebo začátkem června, a už v červenci jsme točili tuhle druhou řadu! Takže já jsem si říkal „Tohle nemůže fungovat! Ty lidi nás znají, odhalí nás, to je špatné rozhodnutí!“ – no a mýlil jsem se!

Nové díly show Vylomeniny startují už v pátek 24.1. 2014 ve 21.30 na TV Prima!

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
....odreagování, pro zasmání, pobavení, PRIMA má prostě PRIMA pořady
Obrázek uživatelky
profil
těším seSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles