Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vinaři - Julie Vlčková (Anna Fialová)

4. 09. 2014 | Postavy
Emancipovaná rozvedená manažerka z Prahy, Kateřina Hýsková, přijíždí se svými dvěma dospělými dětmi navštívit své rodiče do jihomoravských Křetic. Osud tomu tak chce, že je nejprve nucena setrvat několik týdnů, aby posléze zjistila, že v Křeticích v otcově vinařství je vlastně doma. A že chce žít zde. Podobně si jihomoravský vinařský svět zamilují postupně i její syn, flákač a průšvihář Buddy, a dcera Petra, nadšená sportovkyně. Obě děti najdou na Moravě překvapivě nejen profesní uplatnění, ale i nové lásky. Hlavní dějová linka seriálu Vinaři tedy vlastně vypráví archetypální příběh o tom, jak si lidé z velkoměsta zamilují kouzelnou jižní Moravu.

Jednotlivé komediální epizody čerpají náměty z malebného světa jihomoravských Křetic, kterému vévodí dva odnepaměti znesváření vinaři; Pavlíček, otec Kateřiny, a Vlček. Oba vinaři zastávají rozdílnou vinařskou filozofii. Zatímco Vlček je spíše na kšeft zaměřený velkoobchodník, Pavlíček ve svém menším vinařství ctí tradiční poctivou práci a lásku k vínu. Žabomyší spory těchto dvou mužů generují komediální konflikty, zčásti také proto, že blízcí těchto dvou tvrdohlavých chlapíků v jejich půtkách „nejedou“. A tak může například Pavlíčkův vnuk Buddy chodit s Vlčkovou krásnou dcerou Julií.

Vinaři - Julie Vlčková (Anna Fialová)Kromě dvou hlavních vinařství patří ke koloritu vesnice také neoficiální rada starších, vedená moudrým pábitelem a znalcem vína Fuksou, starostou Olinem, který ve funkci přežil všechny režimy; farář Tomica, který pro nedostatek věřících pochybuje o svém poslání, hypochondrický doktor Luža či policista Tauš, jenž se denně střetává se svérázným jihomoravským výkladem zákona a čeká na svůj velký případ.

Anna Fialová – Julie Vlčková:


Anna Fialová alias Julie Vlčková je krásná Vlčkova dcera, první hlas Hrozénku. Někdy si říká, že je jí pro takovou díru škoda. Ale na druhou stranu, je někde krásnější místo?

Nový seriál Vinaři, ve kterém bude excelovat i Anna Fialová jako Julie Vlčková, můžete sledovat každou neděli od 20:15 na Primě.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vinaři - Julie Vlčková (Anna Fialová):

Vinaři - Julie Vlčková (Anna Fialová)
Vinaři - Julie Vlčková (Anna Fialová)
Vinaři - Julie Vlčková (Anna Fialová)
Vinaři - Julie Vlčková (Anna Fialová)
Vinaři - Julie Vlčková (Anna Fialová)
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice