8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vylomeniny 18.3. 2013

18. 03. 2013 | Televizní tipy
Do restaurace chodí lidé většinou peníze utrácet. Někdy ale mohou zažít příjemné překvapení a peníze naopak vyhrát. A to až 20 tisíc korun díky našemu pořadu Vylomeniny. Kterým dvojicím se podaří dotáhnout hru až do vítězného konce? Sledujte třetí pokračování zábavného pořadu Vylomeniny s datem 18.3. 2013!

Představte si, že sedíte v restauraci a z ničeho nic dostanete speciální nabídku: nejen že se můžete zdarma najíst, ale o chvíli později můžete odcházet o 20 tisíc bohatší. Má to jeden háček, a sice že si tyhle peníze musíte zasloužit, respektive je vyhrát. A to tak, že váš spolustolovník nesmí mít ani tušení, že jste součástí nějaké hry. Od moderátorů Martina Dejdara a Tomáše Měcháčka dostáváte skrze neviditelné sluchátko úkoly, které musíte splnit. Když je zvládnete, peníze jsou vaše. To všechno za přítomnosti skryté kamery. Pusťme se do toho!

Vylomeniny 18.3. 2013Jako první se v pořadu Vylomeniny s datem 18.3. 2013 představí Linda a Honza. Linda s Honzou si užívají romantický víkend a vypraví se na večeři, na které Linda dostane možnost vyhrát peníze. Tisícovku za konverzaci o smradu, dva tisíce za prdění pusou, pět tisíc za schopnost přesvědčit partnera o své touze chovat malé čínské prasátko. Kreativita úkolů z díly Dejdar a Měcháček ani Lindino osobité podání však Honzu zdá se ani v nejmenším nezaskočí: prasátko by chtěl a deset tisíc eur za natáčení erotického filmu u sebe doma, což je další úkol v pořadí, vlastně taky. Co kdyby v něm měl ale i hrát? Nechá se přesvědčit, a dá tudíž své partnerce šanci vyhrát 20 tisíc korun?

Show Vylomeniny se 18.3. 2013 zúčastní také Jana a Bohouš. Jana a Bohouš už se evidentně nějaký ten pátek znají, takže teoreticky by je nemělo zaskočit vůbec nic. Že Bohouš z ničeho nic začne u piva mluvit o pohádkách, to Jana ještě chápe. Když drží ruce nad hlavou s tím, že špatně spal a zdálo se mu o tom, kterak Rusové napadli Plzeň, to snad ještě taky. Ale když má sníst jídlo dvojici u sousedního stolu? A když má předvést, jak kdysi před lety v Tatrách zahnal medvěda? A ve stylu àla Pelíšky posléze i to, jak byl ten medvěd veliký? To už je Jana pořádně naštvaná. Ale 20 tisíc visí ve vzduchu a Bohouš se nevzdává. Kdepak o medvěda nebo o to, aby mu jeho milá uvěřila. O peníze tady kráčí!

A jako poslední přijdou do show Vylomeniny s datem 18.3. 2013 vyhrát peníze Martin a Jirka. Martin a Jirka jsou kamarádi, kterým nemizí úsměv z tváře. Tedy Jirkovi alespoň do chvíle, než Martin začne předvádět zvuky zvířat a osahávat servírku, z čehož je nakonec nesprávně obviněn právě Jiří. A Martin přizvukuje: „Já to nebyl, to tady kamarád.“ Copak neviděl, jak to celé bylo? Je schopný podrazit kamaráda? Kolik Martinovi vynese jeho přetvářka a jaká bude Jirkova reakce, až se dozví, jak je to vlastně všechno doopravdy?

Na Vylomeniny se dívejte v pondělí 18.3. 2013 ve 21:45 na Prima family!  

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !