8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vylomeniny 25.3. 2013

25. 03. 2013 | Televizní tipy
V pondělí 25.3. 2013 vám Prima family naservíruje další porci Vylomenin. Jedinečná soutěž, ve které dostáváte úkoly přes neviditelné sluchátko, a když je splníte, můžete vyhrát až dvacet tisíc korun, pokračuje čtvrtým dílem. Na koho jsme skrytou kameru políčili tentokrát? To uvidíte již v pondělí 25.3. 2013 v pořadu Vylomeniny.

Vylomeniny – 25.3. 2013:


V pondělí večer vás na Prima family znovu pozveme do restaurace. A ne do jen tak ledajaké. Představte si, že budete baštit a u toho může vyhrát 20 tisíc korun. Pravda, nebude to úplně zadarmo, budete pro to muset něco udělat. Konkrétně splnit pět úkolů, které vám zadají moderátoři Martin Dejdar a Tomáš Měcháček prostřednictvím neviditelného sluchátka. Váš spolustolovník pochopitelně nesmí nic poznat. A zatímco vy budete plnit úkoly, štáb bude sledovat vaše počínání skrytou kamerou.

Vylomeniny 25.3. 2013Ve čtvrtém dílu soutěže Vylomeniny s datem 25.3. 2013 budou hrát prim muži, Richard coby soutěžící a Roman coby ten, který nesmí pojmout ani stín podezření. Že to Richard rozhodně nebude mít jednoduché, naznačuje už první úkol, kdy má v konverzaci hned třikrát použít slovo fatalismus. To je pro Richarda zdá se těžké i vyslovit.

A namontovat tohle záludné slovo do hospodské konverzace nad pivem s kamarádem? Každopádně Richardovi se to daří. A daří se mu i druhý úkol, kdy straší kamaráda cigaretami zabodnutými v nose. Richard (si) hraje rád a je to na něm vidět, takže úkoly jsou stále obtížnější. Jak zvládne zazpívat před hospodským publikem dětskou ukolébavku a následně obhájit před kamarádem do krčmy doručenou zásilku, která vypadá jako drogy?

I v druhé dvojici je plnění úkolů, tentokrát aspoň ze začátku zaměřených na Itálii, na muži. Michal musí konverzovat v jazyce, který nezná, potírat si obličej stolním olivovým olejem a tak trochu zabředneme i do tématu mafie, a to když mu neznámá žena přinese tašku zlatých cihel. Co na to jeho partnerka Táňa? Pomůže Michalovi převést zlaté cihly do určené evropské země a tím pádem vyhrát 20 tisíc korun?

Také ve třetí dvojici je plnění úkolu na Tomášovi. A nutno říct, že jeho partnerka Klára nestačí zírat. Co všechno o Tomášovi do dnešního večera nevěděla! Kdysi se učil hrát na skleničky, je schopný mluvit, ale absolutně nerozumí čínsky a snad největší překvapení – tančí u tyče. Nebo je to všechno jenom... kolik vylomenin Klára Tomášovi zbaští a kolik peněz si nakonec společně odnesou? To zjistíme již v pondělí 25.3. 2013 v nové soutěži Vylomeniny!

Dívejte se v pondělí 25.3. 2013 na Prima family. Vylomeniny startují ve 21.45!

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
je to dobrý, ale začíná to být čím dál tím stejné
Obrázek uživatelky
profil
Včera jsem viděla jen toho posledního Tomáše..a tu holku jsem obdivovala, že všechny jeho "úlety" brala s takovým klidem Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Včera jsem se dívalaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ráda se dívám
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles