8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vylomeniny 15.4. 2013

15. 04. 2013 | Televizní tipy
Nečekané těhotenství. Vyšetření svlečené pacientky během oběda v restauraci. Paruka z čerstvě uvařených špaget. Vylomeniny nás budou v pondělí 15.4. 2013 zase bavit! V dalším dílu oblíbených a naprosto jedinečných Vylomenin s datem 15.4. 2013 budou někteří adepti tak trochu plavat.

Petr (se skrytým sluchátkem v uchu!) si nejdřív musí vzpomenout na plavecké styly, které u stolu musí samozřejmě i předvést. Plavat ovšem bude i v konverzaci se svým kamarádem – čeká ho totiž dost husté vysvětlování! A to, když se ke stolu přižene Petrova „kamarádka“ Káťa, která je tak trochu „zbouchnutá“! Navíc, to dítě čeká právě s Petrem! Co dál?

Vylomeniny 15.4. 2013„Petře ty si ji vzít nemůžeš, už máš naplánovanou svatbu s Verunkou!“  Našeptávají mu jízliví moderátoři Tomáš Měcháček a Martin Dejdar. Petrův kamarád jen zírá co se to děje! Petr má ale nápad. Martinovi se Káťa evidentně líbí, tak co kdyby si jí k oltáři odvedl on! A dítě? To už se nějak vyřeší. Celé je to prapodivně zamotané, ale nevadí, hlavně, že Martin celé habaďůře věří a nevědomky pomůže Petrovi vyhrát 20 tisíc! A nebo ne? To uvidíme již v pondělí 15.4. 2013 v show Vylomeniny.

Doktor Honza a zdravotní sestra Dana vyrazili na oběd! Kdo by řekl, že zrovna oni dva sednou na lep nastrčené „vylomené“ servírce. Nabídka, vydělat si 20 tisíc korun během oběda a ještě se u toho pobavit, se nedá odmítnout. Honza přijímá a jde do akce! Jde mu to dobře, kromě konverzačního úkolu musí Danu u jídla několikrát pořádně postrašit a pozor, přímo v restauraci vyšetřit „objednanou“ pacientku!

Mladá „nemocná“ kočka ani vteřinu neváhá a sundává si triko, přece „aby ji mohl dostatečně poslechnout!“ Pohodový doktůrek se při tomhle jindy běžném vyšetření zapotí jako nikdy! Přesvědčíte se o tom sami v dalším dílu pořadu Vylomeniny s datem 15.4. 2013!

Robert a Renata
si užívají polední pohodičku. „Vylomený“ Robert dává s přehledem jeden úkol za druhým - mluví slovensky, vymýšlí a recituje básničky na nesmyslná témata - Renata je ale proti jeho vylomeninám evidentně imunní.  A tak trochu přitvrdíme! A nastolíme „pohodičku s nohama na stole a rukama za hlavou“!

To už Renatu lehce vyvede z míry. A co teprve, když Robert okrade hluchoněmého postiženého, který se mihne kolem jejich stolu? Renata je rozčilená! Když si pak v rámci posledního úkolu Robert udělá z horkých špaget na hlavě paruku, hysterická Renata bere kabát a odchází... Pomohou mu s vysvětlováním jeho vylomenin moderátoři? Uvidíme!

Oblíbené Vylomeniny můžete sletovat opět v pondělí 15.4. 2013
od 21.45 na Prima family!


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !